Wij zijn een jong en bruisend bedrijf met vele jaren ervaring binnen de loodgieter-en installatie branche, sinds kort (juli 2016) gestart.

U kunt Hoogeboom Totaaltechniek bellen voor de meeste uiteenlopende installatietechnieken en loodgieterswerkzaamheden.

Zo heeft Gerard Hoogeboom veel expertise in huis op het gebied van dak-, zink- en loodgieterswerk. Pim Hoogeboom verzorgd, naast loodgieters- en servicewerk, het onderhouden en/of vervangen van o.a. CV-ketels, airco’s en regeltechniek. Hoogeboom Totaal Techniek kan dus breed ingezet worden. Denk aan om platte daken en zinken goten te vervangen, maar ook voor badkamers- cv-ketels- airco's- verwarmings- en ander loodgieterswerk, zoals storingen en lekkages. Door de veelzijdigheid en het snel kunnen schakelen krijgt u een gedegen advies en is de kwaliteit en service snel en van hoog niveau.

Ook voor advies en/of vervanging van uw huidige CV-ketel kunt u een beroep doen op Hoogeboom Totaaltechniek. We maken hiervoor graag een  offerte op maat. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend. En omdat we zelf weinig vaste kosten hebben, zijn onze prijzen ronduit concurrerend te noemen.

Tegenwoordig doen wij ook veel met zonnecollectoren voorraadsystemen en lucht-waterwarmtepompen.